მსხლის წვენი ალექსანდრეული
შეიცავს 25 % გლუკოზას და ფრუქტოზას. გამოიყენება სიდრის კუპაჟისთვის. მიღებულია მსხლის ნატურალური წვენიდან წყლის აორთქლების გზით.
ყურადღება: მიირთვით ცივ სიდრში გაზავებული, დააკუპაჟეთ გემოვნებით დამზადებულია 0-ოვანი ემისიის საწარმოში კავკასიაში, (საქართველოს მაღალმთიანი რეგიონი ალტიტუდა 995 მეტრი ზღვის დონიდან) ბაზალეთის ტბის სანაპიროზე, თითქმის 0-ოვანი გავლენით გარემოზე https://www.facebook.com/escosbazaleti.
საბაზისო წვენი მიღებულია ალექსანდროულის ჯიშის მსხლის ნაყოფისგან, რომელიც შეგროვილია ორგანული წესით, საქართველოში გორის მუნიციპალიტეტში კერძო ფერმერების საკარმიდამო ნაკვეთებზე.
ინტერესის შემთხვევაში დაგვიკავშირდით https://www.escos.ge